salam ukhwah

Buat Apa Yang Allah Suruh, Tinggal Apa Yang Allah Larang

Translate

Rabu, Mei 04, 2011

❤●•٠·˙KENANGAN LAMA MENGUSIK JIWA •●❤

jamuan di hotel scientex

:)bersama sicomel


tak sedar ,sibuk mengajar sempoa :)

bahagian pengurusan:owner(puan zainun,guru besar seluruh cawangan,pengurus operasi dan penyelia operasi(yang tengah,, haa,,sape? saya yg paling tinggi 166cm tinggi??)

bila dapat bergambar paling depan.. punye excited huhu nape?? boring dah sik amik pic kat belakang jek.. =.=


bergambar semasa lawatan ke muzium johor adehh..muka ketat ke ni?? siyes nye muka..>.< grrrr garangnye ...

dah membawa haluan masing2.. luv u my friend muaaah... ;)

program qiamulail~ bergambar time nak balik dah tu.. B)











otey.. wink* wink* banyak lagi pic nk upload tp penyakit "M" tu bnyak sgt.. hehe..bye sayang..~
Catat Ulasan

❤●• 1st award (21 feb 2011)·٠•●❤

Taubat Seorang Hamba-irsyadee