salam ukhwah

Buat Apa Yang Allah Suruh, Tinggal Apa Yang Allah Larang

Translate

Rabu, Februari 16, 2011

❤●• KASIHMU ABADI DIHATI˙·٠•●❤


Emak....
aku mahu berkongsi kegembiraan bersama emak,hatiku akan susah melihat emak bersedih,hatiku akan marah mlihat emak disakiti,mak dirimu semakin uzur menanggung penyakit ginjal yg dialami dirimu,aku pernah terbayang jika aku kehilangan dirimu,aku tidak dapat gambarkan perasaanku ketika itu,aku sentiasa berdoa dan brharap emak dipanjatkan umur,dimurahkn rezeki,dan dapat bersamaku sehingga ajal menjemputku,sesungguhnya jasa dan pengorbananmu tidak dapat kubalas dengan kemewahan & kasih sayangmu sentiasa trpahat dihati sanubariku.
Dengan hati yang ikhlas,anakmu memohon ampun & maaf padamu jika selama ini hatimu pernah terguris,disebabkn perbuatan anakmu ini.Walaupun aku tahu perkataan MAAF itu begitu mudah dilafazkan tetapi sesungguhnya anakmu ini hanyalah insan biasa yang kadangkala tidak sedar melukakan hatimu,Emak.. anak mu ini sentiasa berdoa agar dirimu sentiasa dilindungi & diberkati olehNya & semoga Emak sentiasa sihat & dipanjangkn umur serta dimurahkan rezeki
,Amin..

abah,
sukar menahan sebak betapa diriku sangat merinduimu,diriku terpaksa rela dan redha,orang yang dicintai telah hilang dari pandangan mata,dirimu sudah bersemadi dialam sana,pergi meninggalkn diriku dengn kerinduan yang teramat.
abah,
kudoakan agar dirimu ditempatkn bersama para shuhada,pasti akan ku hadiahkanmu dgn ayat2 suci,agar dirimu damai dan tenang dialam sana,,...
kau hanya hilang dimata ini,tetapi dihatiku,kau tidak pernah hilang,dan kasihmu sentiasa mekar berkembang.Aku tidak ingin menangis kerana tangisan tidak memberikan apa2 untukmu,namun aku pasti saban masa akan mendoakan kebahagianmu disisiNya.

KASIHMU ABADI DIHATIKU.........
SALAM SAYANG PENUH KASIH SAYANG & KERINDUAN....
Catat Ulasan

❤●• 1st award (21 feb 2011)·٠•●❤

Taubat Seorang Hamba-irsyadee